Монтаж на ламинат и паркет

НачалоМонтаж на ламинат и паркет

За услугата

При нас може да се възползвате от услуги свързани с монтаж на ламинат и монтаж на естествен паркет. 

Ламинираният паркет е вид подова настилка, състояща се от няколко слоя, които симулират реалистичните покрития на материали като керамика или дърво. Основната техническа характеристика на този тип подова настилка е нейната конструкция. Всеки слой е направен от синтетични или дървесни материали с панел от „HDF сърцевина“ (High Density Fibre), изработен от дървесни влакна и висококачествена меламинова смола. Ламинираният паркет се предлага във всякакви стилове, цветове и формати. Тази гъвкавост е само едно от предимствата на този тип настилка.

Получи оферта с цена:

ТОП качество и цена в София


Или се обади директно на:   0896 344 199

Имате нужда и от нещо допълнително? Ние предлагаме още 50+ услуги, за да ви помогнем с всичко нужно! Свържете с нас за оферта комплект! :).

Ламинираният паркет е добър избор, ако търсите материал, който не изисква специфична поддръжка или почистване. При този тип настилка не е необходимо полира. За почистването му се нуждаете само от влажна кърпа. Ламинираните подове са много устойчиви на петна, химикали и абразия. Освен това имат добра устойчивост на износване и запазват цвета си непокътнат за дълго време, дори когато са постоянно изложени на слънчева светлина. В зависимост от тяхната устойчивост на износване и удар, ламинираните паркети се класифицират в четири групи: АС3, АС4, АС5 и АС6. Първият и вторият са най-често срещани за лични нужди. AC5 се препоръчва за хотели, магазини и търговски помещения. Ламинираните подове AC6 са най-подходящи за индустриални помещения. Монтаж на ламиниран паркет може да се направи върху гранит, бетон, мрамор и стар естествен паркет. За да се извърши монтаж на ламинат върху естествен паркет върху паркет, трябва да проверим дали целият паркет е залепен за повърхността или положен плаващо, за да служи като основа за новия под.

Естественият паркетът е класика – внася стил и лукс във всеки интериор. При монтаж на паркет има възможност за различни дизайни и допълнителни елементи като фигури. Поставянето на паркет не е толкова лесно, колкото някои други видове подови настилки и е най-добре да се извърши от професионалисти. Монтажът на паркет позволяват голяма свобода при поставяне. Може да се направи върху почти всичко. За да запазите вашия паркет в най-добрия вид и за да сте сигурни, че ще издържи години напред, препоръчваме защитни лакове, масла и покрития. За да избегнете увреждане от слънцето, особено на намаслени подове, изберете UV защитно покритие или избягвайте директното и продължително излагане на слънчева светлина, когато е възможно. Премахвайте остатъците, които могат да надраскат пода ви с доказани почистващи препарати.

Какво включва услугата

Защо да изберете нас

Ние сме екип с дългогодишен опит в монтажите, електрониката и ремонтните дейности. Може да разчитате на нас да Ви помогнем с тежките задачи при обзавеждането или ремонта на вашия дом, офис или магазин и ще го направим с усмивка. Работим с цел да бъдем полезни, информативни и винаги насреща. 

Сертифицирани специалисти

Работим винаги на време

Гарантиран качествен монтаж

За нас всичко има решение

541

Отстранени проблеми у дома

Портфолио

Извършени монтажи

320

Отстранени повреди

271

Извършени монтажа

41

Редовни клиенти

98

Успех при ремонти

Отзиви

Мнения от клиенти

5,0

5/5
Контакти

Направи Запитване

Свържи се с нас, за да ти направим оферта с цена и безплатна консултация.

Обади ни се сега!

Получи оферта с цена:

свържете се с нас 0896 344 199

В Майстор Дом предлагаме широк набор от ремонтни услуги, за да разрешим всеки проблем във Вашия дом!
С усмивка!

© 2021 Майстор Дом.

Създаден от AllDesign.bg

Scroll to top