Монтаж на первази

НачалоМонтаж на первази

За услугата

Можем да предложим за вас, монтаж на первази за ламиниран паркет, монтаж на первази за ламинат, монтаж на подпрозоречни первази, монтаж на первази за таван, монтаж на первази за прозорец, монтаж на первази за врата, монтаж на первази за под, монтаж на первази за стена.

Первазите са завършващ елемент, който има голямо функционално значение. Дали подовите панели ще изглеждат красиво зависи от тяхното качество, издръжливост и външен вид. Дори и най-красивите стени няма да предадат своя блясък, ако не са придружени от правилно подбран перваз.

С монтажа на первазите най-често се ангажират специалисти по подови настилки. Первазите най-често се използват за покриване на дилатационни фуги. При монтажа на настилка, оставяме свободно пространство до стената, благодарение на което подът има шанс да се разшири или свие, без да наранява или отделя отделните панели.

Получи оферта с цена:

ТОП качество и цена в София


Или се обади директно на:   0896 344 199

Имате нужда и от нещо допълнително? Ние предлагаме още 50+ услуги, за да ви помогнем с всичко нужно! Свържете с нас за оферта комплект! :).

Покриваме оставеното пространство с перваз, който е перфектна връзка между пода и стената. Добре подбран перваз прикрива всички недостатъци и прави стаята да изглежда завършена. Довършителните первази, освен естетически стойности, имат и важни полезни функции. Те предпазват стената от зацапване или увреждане на ъглите на стените, което може да възникне при чистене с прахосмукачка или миене на пода. Первазът може да се закрепи със скоби, закрепени към стената, или с лепило. Избираме начина на сглобяване в зависимост от нашите предпочитания. 

Какво включва услугата

Защо да изберете нас

Ние сме екип с дългогодишен опит в монтажите, електрониката и ремонтните дейности. Може да разчитате на нас да Ви помогнем с тежките задачи при обзавеждането или ремонта на вашия дом, офис или магазин и ще го направим с усмивка. Работим с цел да бъдем полезни, информативни и винаги насреща. 

Сертифицирани специалисти

Работим винаги на време

Гарантиран качествен монтаж

За нас всичко има решение

541

Отстранени проблеми у дома

Портфолио

Извършени монтажи

320

Отстранени повреди

271

Извършени монтажа

41

Редовни клиенти

98

Успех при ремонти

Отзиви

Мнения от клиенти

5,0

5/5
Контакти

Направи Запитване

Свържи се с нас, за да ти направим оферта с цена и безплатна консултация.

Обади ни се сега!

Получи оферта с цена:

свържете се с нас 0896 344 199

В Майстор Дом предлагаме широк набор от ремонтни услуги, за да разрешим всеки проблем във Вашия дом!
С усмивка!

© 2021 Майстор Дом.

Създаден от AllDesign.bg

Scroll to top