Окабеляване

НачалоОкабеляване

За услугата

Качественото и професионално окабеляване на вашия дом е изключително важно за пълния комфорт във вашия дом. Въпреки че не виждате скритите кабелите във вашите стени и тавани, те доставят електричество към вашите осветителни тела, разклонители, зарядни устройства и уреди. По-старите домове може да нямат капацитета да се справят с модерните уреди. Освен това по-старите кабели, могат да корозират и причинят проблеми, които могат да бъдат опасни. В такива случаи се налага подмяна на старото окабеляване. Ние от Майстор Дом можем да предложим за вас планиране и цялостно изграждане на окабеляване, по-конкретно окабеляване на апартамент, окабеляване на къща, окабеляване на стая, окабеляване на сграда, окабеляване на магазин, окабеляване за лунички, окабеляване за видеонаблюдение, структурно окабеляване, смяна на старо окабеляване, други услуги свързани с окабеляване.

Получи оферта с цена:

ТОП качество и цена в София


Или се обади директно на:   0896 344 199

Имате нужда и от нещо допълнително? Ние предлагаме още 50+ услуги, за да ви помогнем с всичко нужно! Свържете с нас за оферта комплект! :).

Какво включва услугата

Защо да изберете нас

Ние сме екип с дългогодишен опит в монтажите, електрониката и ремонтните дейности. Може да разчитате на нас да Ви помогнем с тежките задачи при обзавеждането или ремонта на вашия дом, офис или магазин и ще го направим с усмивка. Работим с цел да бъдем полезни, информативни и винаги насреща. 

Сертифицирани специалисти

Работим винаги на време

Гарантиран качествен монтаж

За нас всичко има решение

541

Отстранени проблеми у дома

Портфолио

Извършени монтажи

320

Отстранени повреди

271

Извършени монтажа

41

Редовни клиенти

98

Успех при ремонти

Отзиви

Мнения от клиенти

5,0

5/5
Контакти

Направи Запитване

Свържи се с нас, за да ти направим оферта с цена и безплатна консултация.

Обади ни се сега!

Получи оферта с цена:

свържете се с нас 0896 344 199

В Майстор Дом предлагаме широк набор от ремонтни услуги, за да разрешим всеки проблем във Вашия дом!
С усмивка!

© 2021 Майстор Дом.

Създаден от AllDesign.bg

Scroll to top