Отпушване на мивка

НачалоОтпушване на мивка

За услугата

Докато миете чинии всеки ден, храната и други частици се натрупват в каналите на кухнята ви, което може да доведе до тяхното запушване с течение на времето. Всъщност запушените мивки са най-честата причина за обаждания до водопроводчици.

Повечето хора с частични запушвания вярват, че запушеният канал на мивката не е нищо повече от неудобство. За съжаление запушването на мивката може да предизвика много сериозни проблеми, така че трябва да подхождате към него с нагласата, че то може да е нещо повече от леко неудобство.

Изчистването и отпушване мивки може да изглежда лесно, но в много случаи е най-добре да се обадите на професионалист. Ние от Майстор Дом сме насреща и винаги готови да помогнем в отпушването на всяка мивка. Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти това, от което се нуждаят като отстраним завинаги проблемите им с тяхната запушена мивка.

Получи оферта с цена:

ТОП качество и цена в София


Или се обади директно на:   0896 344 199

Имате нужда и от нещо допълнително? Ние предлагаме още 50+ услуги, за да ви помогнем с всичко нужно! Свържете с нас за оферта комплект! :).

Какво включва услугата

Защо да изберете нас

Ние сме екип с дългогодишен опит в монтажите, електрониката и ремонтните дейности. Може да разчитате на нас да Ви помогнем с тежките задачи при обзавеждането или ремонта на вашия дом, офис или магазин и ще го направим с усмивка. Работим с цел да бъдем полезни, информативни и винаги насреща. 

Сертифицирани специалисти

Работим винаги на време

Гарантиран качествен монтаж

За нас всичко има решение

541

Отстранени проблеми у дома

Портфолио

Извършени монтажи

320

Отстранени повреди

271

Извършени монтажа

41

Редовни клиенти

98

Успех при ремонти

Отзиви

Мнения от клиенти

5,0

5/5
Контакти

Направи Запитване

Свържи се с нас, за да ти направим оферта с цена и безплатна консултация.

Обади ни се сега!

Получи оферта с цена:

свържете се с нас 0896 344 199

В Майстор Дом предлагаме широк набор от ремонтни услуги, за да разрешим всеки проблем във Вашия дом!
С усмивка!

© 2021 Майстор Дом.

Създаден от AllDesign.bg

Scroll to top